zeilseizoen skutsje singelier 2023 gestart

Want Sjen aan boord van de Singelier!

Met zeilgroeten,

Schippers en Bemanning Skûtsje Singelier

Beste zeilliefhebbers,

Het  zeilseizoen 2023 ia alweer een poosje van start is gegaan voor het skûtsje de Singelier! Met de komst van het warme weer en de verkwikkende bries is het tijd om de zeilen te hijsen en het water op te gaan voor een onvergetelijke zeilervaring op de Friese wateren.

De schippers en bemanning kunnen melden dat ze weer volop genieten van het zeilen met gasten aan boord van de Singelier. Er gaat niets boven het gevoel van vrijheid en avontuur dat zeilen op de Friese meren met zich meebrengt. De prachtige vergezichten, de verfrissende wind en de gezelligheid aan boord zorgen ervoor dat elk moment op het water een waar genot is.

Daarnaast willen we graag onze dank uitspreken aan Aquatec Bootaccessoires, die wederom de jaarlijkse sponsoring van de zwemvesten heeft verzorgd. Veiligheid staat altijd voorop, en dankzij de gulle bijdrage van Aquatec kunnen we ervoor zorgen dat al onze gasten veilig en met een gerust hart kunnen genieten van het zeilen op de Singelier. We zijn enorm dankbaar voor hun voortdurende steun en toewijding aan de zeilsport.

Of je nu een ervaren zeiler bent of gewoon zin hebt in een ontspannen dagje op het water, we verwelkomen je graag aan boord van de Singelier. Ons ervaren team van zeilers staat klaar om je te begeleiden en je de onvergetelijke ervaring te bieden waar we zo trots op zijn.

Dus, pak je zonnebrandcrème, trek je zeilpak aan en kom naar ons toe! We kijken ernaar uit om samen met jou het zeilseizoen van 2023 onvergetelijk te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je zeildag te plannen.