Arrangementen

Verzorgd Uitje

Sùdersee Fiskhap Arrangement

Je vaart een dag mee aan boord van ons skûtsje de Singelier, onderweg worden diverse hindernissen genomen en enkele 11 stedenstadjes aangedaan. Aan boord help je mee het schip te zeilen en na afloop sluiten we af met een skippers maaltijd of BBQ.
(klik voor meer info op de titel)

Familie Dagtocht

Familie dag organiseren? Vrienden uitje plannen of Vrijgezellen feest? Dan is een dag zeilen met de Singelier precies wat u zoekt * Het is ook mogelijk te overnachten aan boord er is ongeveer voor 12 personen plaats U kunt de catering aan ons overlaten, maar u kunt ook alles ook zelf verzorgen. (klik op de titel voor meer info)

Aldekarre Arrangement

Fryslân, lân van skûtsjes en Fryske kij.
Oude en nieuwe tijden herleven met het Alde Karre Arrangement kunt u de Friese cultuur beleven, zeil mee op ons 117 jaar oud skûtsje en neem een kijkje op het moderne melkvee bedrijf van de familie Ketelaar met hun Jersey koeien.
(Klik voor meer info op de titel)

Actief Bedrijfsuitje

Zoek je een Actief Bedrijfs Uitje? En een Activiteit om Teambuilding te bevorderen? Dan is dit bedrijfsuitje met de Singelier uitermate geschikt! Welke man of vrouw heeft er niet eens gedroomd om mee te varen op een wedstrijd skûtsje.
(Klik op de titel voor meer info)

Pierewaai Tocht

Op een nader te bepalen opstapplaats scheept U om 12 uur in op ons prachtige 117 jaar oude skûtsje "de Singelier" om lekker te gaan pierewaaien over de Friese meren. Na uitleg over het reilen en zeilen aan boord, helpt u mee het schip zeilklaar te maken. (klik op de titel voor meer info)

Combi Dagtocht Zeilen + andere activiteit

Combi Tocht Zeil- Fiets-Solex of Zeil-Vaar Combi Tocht voor groepen. Ontdek de mooie omgeving van zuidwest Friesland vanop het water en op de Solex of Fiets of E-chopper. Deze combi tocht is geschikt voor grote groepen